BioRitme Festival 2018

Casa Colònies Can Mateu ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

BioRitme Festival és molt més que un festival de música, es consciència i activisme, és un punt de trobada per a persones amb inquietuds de canvi cap un mon millor i més just. El nostre pilar fonamental es l'ecologia en tot el seu ampli significat. Les nostres begudes son 100% ecològiques i biològiques i al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics, a més a més d'un gran nombre d'expositors artesans que fan del seu treball una peça única.

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d'activitats durant tot el dia i de tot tipus, tallers, exposicions, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG's i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts cirquences... tot açò i molt més en un completa programació NONSTOP durant 4 dies a un Paratge Natural idil·lic, el Pantà de Sau, situat a la Comarca d'Osona.

ENGLISH VERSION

BioRitme Festival is much more than a music festival, it is aware and activism, it is a meeting point for people with anxieties of change towards a better and more just world. Our fundamental pillar is ecology in all its broad meaning. Our drinks are 100% ecological and biological, and at BioMarket you will find all types of foods that are also 100% ecological, as well as a large number of artisan exhibitors that make their work a unique piece.

BioRitme Festival is complemented by a large number of activities throughout the day and of all kinds, workshops, exhibitions, concerts, chill-out zone, children's zone, therapists, NGOs and associations, rural tourism, canoeing, bioconstruction, renewable energies, theater, juggling area and arts circles ... all this and much more in a complete NONSTOP programming for 4 days in an idyllic natural place, the Pantà de Sau, located in the Comarca of Osona.

109 opiniones

4.3 / 5
Maria

Increïble.

15/11/2018 25/11/2017
Marta

Aquest any el bio estava ple de deixalles pel mig del llag i quasi em faig mal amb un cul d'ampolla de vidre...

07/10/2018 28/10/2017
Maik

Increible festival amb increibles moments!! L'ambient és el millor i a més n'hi ha molts grups per descobrir. M'ho he passat super!

29/09/2018 13/06/2018
Uma

En general va ser la hostia però el menjar que venien el posaven massa car i i pantà el podrien netejar una mica. Abans de que arribessin ja estava brut.. però és natura:) així que res. Bona feina!! I espero que es pugui fer unaltre bioritme l'any que ve!! Sisplau!!! No abandoneu el festival...seria una tragèdia molt gran.

27/09/2018 27/05/2018
David

Bien, pero demasiado enfasis con feminismo.

19/09/2018 21/04/2018
Cargar más opiniones

Cómo llegar

Casa Colònies Can Mateu
08519 Vilanova de Sau, Barcelona
Vilanova de Sau, Barcelona

Organizado por

BioRitme Festival

Ver más